Classic kitchen for modern family living

Garage

Classic kitchen for modern family living

Our client’s home had a long narrow kitchen which didn’t work well for a family of five. The space was too small, the layout impractical, and the room felt cut off from the rest of the house. It did however have a double garage and this was perfect for a new kitchen!

Internal works converted the space. In the place of the garage doors came full width bi-fold doors that flooded the room with light and provided a beautiful outlook onto the garden.

A Haydown bespoke kitchen was made, painted in our client’s chosen colour, and installed with quartz worktops and upstands. An oak worktop was added to the island unit as a contrast.

Our client now has a beautiful kitchen and dining area, great for family living and entertaining. It is truly the kitchen their home deserved!

Client Feedback

Haydown exceeded expectations! We are thrilled with the transformation of our home!

Gallery

Related Case Studies

Book An Appointment

Embark on the journey to your exquisite new kitchen by visiting our captivating showroom situated in Stockbridge, Hampshire.